Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




ON-LINE PŘIHLAŠOVÁNÍ

 

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA KROUŽKY,

 

TÁBORY A PŘÍLEŽITOSTNÉ AKCE

 

NA ŠKOLNÍ ROK 2023/2024

 

!!! JE JIŽ SPUŠTĚNO !!!

 

POUZE ONLINE ZDE

 

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


button_online-prihlaseni-1-.png

   

  

 

 


 

Na všechny TÁBORY,

nabízené DOMEČKEM SPÁLENÉ POŘÍČÍ,

se můžou hlásit i děti,

které Domeček celoročně nenavštěvují,

nebo chodí do jiných škol.


 

Rádi vyřizujete vše online z pohodlí


domova nebo z kanceláře?

 

Už žádný problém!

 

 

V tomto dokumentu najdete několik jednoduchých kroků, které potřebujete zvládnout k vyřízení přihlášky do kroužku, na akci nebo tábor. Online přihlašování probíhá podle podobných principů, jako když nakupujete v e-shopu. Nejprve se na našich webových stránkách (viz odkaz výše) zaregistrujete a poté pracujete s účastníky (vašimi dětmi nebo vlastní osobou).

KROK 1 – REGISTRACE UŽIVATELE

V jednoduchém formuláři pro registraci uživatele vyplňte svůj platný email, heslo, které si vymyslíte, jméno a příjmení. Registruje se rodič (zákonný zástupce), pod každým účtem lze přihlásit libovolný počet Vašich dětí.

Tip pro vás ! Heslo si zapište nebo dobře zapamatujte, příští přihlašování pro vás bude jednodušší!  (obr.1)

Poté na váš mail přijde zpráva s tzv. validačním odkazem – kliknutím na tento odkaz potvrdíte, že adresa je skutečně vaše. Nyní jste již registrováni v našem online centru a můžete po přihlášení pokračovat v dalších krocích.  (obr.2)

 obr.1

1.-nova-registrace.jpg       

 

  obr.2

2.-prihlaseni.jpg

 

KROK 2 – VÝBĚR STŘEDISKA A NÁSLEDNĚ KROUŽKU,

AKCE ČI TÁBORU

V menu vyberte jednu ze tří položek (Kroužky x Akce x Tábor – podle toho, kam své dítě právě přihlašujete). Zobrazí se vám přehled všech činností z vybrané položky, na které dítě můžete online přihlásit. Výběr můžete zúžit pomocí filtrů v pravé části obrazovky (podle zaměření, dne, či místa konání).

                                                                

POKUD DÍTĚ PŘIHLAŠUJETE DO DOMEČKU SPÁLENÉ POŘÍČÍ, JE NUTNÉ VYBRAT DOLE V PRAVÉ ČÁSTI OBRAZOVKY  STŘEDISKO DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ ! (obr.3)

 

Kliknutím na pole s názvem kroužku (akce nebo táboru) se zobrazí detailní informace o dané činnosti a níže tlačítko ,,Přihlásit“ (obr.4). Poté zvolte možnost ,,Nový účastník“ (obr.5) a vyplňte platné-pro nás potřebné údaje k přihlášení.


 

obr.3

3.--vyber-strediska.jpg

 

obr. 4

5.-tlacitko-prihlasit.jpg    

 

obr.5

6.-novy-nebo-stavajici-ucastnik.jpg

 
 

 

Jakmile jednou své dítě zadáte, bude se pak již se všemi vyplněnými údaji vždy nabízet ve vašem klientském účtu. Nemusíte už pak opakovaně vyplňovat údaje o jednou zadaném dítěti.

Tip pro vás ! přihlašujte své děti/dítě jen z jednoho mailu, pokud máte více mailových adres, pamatujte si, z které jste registraci a přihlášení dělali. Bude pak pro vás jednodušší své přihlášené dítě dohledat.

KROK 3 – PŘIHLÁŠKA

Každý kroužek se přihlašuje samostatně.

Nyní už zadáváte PŘEDBĚŽNOU přihlášku do kroužku. Vyberte, zda bude vaše dítě po skončení kroužku odcházet samostatně nebo v doprovodu (platí pro děti). Vyplňte odpovídající typ školy (popř. podle okolností mimoškolní dítě či studující – dospělý) a vyberte prosím, zda chcete platit na pololetí nebo na celý rok ( u akcí vyberte z možností).

V dalším kroku se zobrazí osobní a kontaktní údaje, které prosím vždy při případných změnách aktualizujte. Některé jsou povinné, jiné mohou být nepřístupné (nepotřebujeme je). Závisí to na typu školy a věku účastníka a také na typu činnosti, na kterou se hlásíte.

V dalším kroku vás prosíme o udělení souhlasů se zpracováním údajů (GDPR), jsou-li potřebné. Také zde můžete přihlášku doprovodit stručnou poznámkou (uvidíte ji pak na formuláři přihlášky). Nakonec prosíme o potvrzení seznámení s podmínkami účasti. Vnitřní řád DDM najdete na našich webových stránkách, popřípadě přímo v budově Domečku k nahlédnutí.

Kliknutím na tlačítko ,,Přihlásit“ (obr.4) odešlete celou přihlášku do našeho systému. Na úvodní obrazovce online přihlášení (menu ,,úvod“) najdete přehled všech takto vámi zadaných přihlášek a také stavu jejich úhrady.

Po vyplnění a odeslání je přihláška na vašem klientském účtu zaevidována ve stavu ,,Neschváleno“, tzn., že čekáte na schválení pracovníkem DDM (přihlášky schvalujeme podle pořadí doručení).

Tip pro vás ! Pokud vám do pěti dnů tento email nedorazí, přihlaste se do svého klientského účtu a zkontrolujte, prosím svůj klientský účet v sekci MOJE PŘIHLÁŠKY a proveďte zjištění, v jaké fázi se váš požadavek na přihlášení nachází ( aktivní = přihlášené, neaktivní = zamítnuté, ukončené = odhlášené). Důvodem, že se vaše přihláška ocitne v sekci neaktivní, může být: např. naplnění kapacity, neodpovídající věk apod.

Proces online přihlašování zakládá pouze PŘEDBĚŽNOU PŘIHLÁŠKU, kterou musíte následně potvrdit.

PROSÍME NEPLAŤTE PŘEDEM!

Po potvrzení přihlášky dostanete emailem informaci o jejím schválení a také o vygenerování přihlášky ke stažení. Současně obdržíte pokyny k úhradě, teprve poté ji proveďte!

KROK 4 – PLATBA

Spolu s online přihlašováním umožňujeme i platbu převodem na účet pomocí tlačítka ,,Zaplatit“. Veškeré platební údaje najdete na přihlášce, která vám přijde na email ve formátu PDF.

PŘI PLATBĚ NA ÚČET JE BEZPODMÍNEČNĚ NUTNÉ DODRŽET SPRÁVNÝ VARIABILNÍ SYMBOL, KTERÝ VÁM SYSTÉM VYGENERUJE.

V OPAČNÉM PŘÍPADĚ NEBUDE PLATBA S VAŠÍ PŘIHLÁŠKOU SPÁROVÁNA A BUDEME VÁS POVAŽOVAT ZA DLUŽNÍKY!

Tip pro vás ! Mějte, prosím, strpení při čekání na odpovídající maily při registraci i při přihlašování. Generování jednotlivých číselných kódů pro přihlášky bývá někdy v řádu několika minut. Pokud vám ani po delším čase mail nedorazí, neváhejte nás kontaktovat.

 

 

Při jakýchkoli jiných komplikacích

 

nás neváhejte kontaktovat, rádi vám

 

při přihlašování pomůžeme!

 

kontakt:

Bc. Pavlína Tymlová

 604 285 793